26.8.08

kekasih gelapku

videosebenarnya lagu ini mempunyai bnyk makna dlm hidup aku,kpd sesiapa yg mengenali diri ini dan terasa dirinyer ada kena mengena dgn aku dan lagu ini aku mintak maaf le bebnyk ek...bkn apa aku sekadar nk mengingati segala kngn aku dgn dia..tak tahu knp tetiba jer aku rs rindu dan teringat lak kat dia...sekadar mengingati......tp lagu ni mmg best pun....layannnnnnnn!!!

salam...

salam semua!!!
aku ni bkn apa bila tgk blog kekwn rs seronok plak dan trus tergerak ati aku utk mencipta blog gak.Teringin gak nk membuang masa,berkongsi pendapat,pengalaman,idea,cerita dan macam-macam lg la...aku ni br lg dlm melayari blog ni kalau ada tersilap,terkasar ,tersalah @ tersengaja tlg ler tegur apa sj aku terima.krn dr teguran itu kita akn belajar memperbaiki diri dan terus membina jati diri untuk ke arah kebaikan dan terus maju ke depan.. mempelajari sesuatu dr kesilapan...

tak bisa memilih

videolayan.................