2.7.09

Cerita bengang dan bangang saja rasanya....

assalammualaikum....tuan tanah ada???uiks..dah lama tak jumpa dan dengar cerita dari tuan yang empunya blog ini????apa kes ye?


Waalaikummussalam...

Ha,ni tuan tanah kedaung dah mari nak berceritera pula...Banyak benda ni nak bagitau.Sekejap ye satu persatu akan saya bagitau dan ceritakan kepada semua.

Alkisahnya...

Biasa la saya ni memang orang yang paling sibuk agaknya.Last saya update blog 13-5-2009 lepas tu saya terus senyap..Bukan apa lepas tarikh tu saya dah mula sambung study semula.Dah habis cuti sem saya.Then kerja pula semakin bertambah,alhamdulillah syarikat dapat lagi 2 projek baru membuat bangunan sekolah di bawah projek Kementerian Pelajaran Malaysia.Jadi kerja saya semakin bertambah ,dengan study lagi dan kerja.

Tapi apa yang saya nak ceritakan dan nyatakan di sini adalah tentang sorang bos saya ni senang saya bagi saja gelaran mr.w dan mr.m...Yang paling banyak membuat masalah dan bagi masalah pada saya adalah mr.w,tensen betul saya dengan dia.Kisah ini bermula sejak mr.w membuka cawangannya di Lumut...Arghhhh..bengang,marah,tensen semuanya ada...nanti la saya sambung di lain entri...kalau cerita habis semua nanti tak surprise pula...so di harap bersabar ye....